black and white !

Hej !

Nå sitter eg her å ser på tv, gjør eneligt ikkje så masse har tatt noen bilder å tenkte eg sko legga ut outfit bilde ! Skal fortelle litt om ka eg gjore itte eg hadde vert i hgsd/Haugesund i går sammen med Torill, itte eg hva der så jekk eg te Elise Marie og hva sammen me Sigrun, Are, Thomas og Håkon me såg paranormal activity 4, har ikkje sitt 1,2,3 ein gong så me satte barra på 4 me, eg ville sjå an men eg ente me å enten såva eller snakka, men eg fylte kje me på filmen i det heila tatt hva drit kjedlige uansett. Itte på så jekk eg him samman me Sigrun, Thomas, Håkon og Are ! Når eg kom him så såg eg barra Paradise Hotel å såg PLL og la meg te å såva, men eg hadde dårlige såve nått så eg hva våken te 10 øve 4 !

// Canon 1100d - 50 mm //

Private bilder !

- Ibbjornsen

Outfit + Innkjøp

Hej !

I dag har jeg vær sammen med Torill min bestevenn til hgsd/Haugesund for å se på konfirmant ting, vi var på pandoras å kjøpte ting eg var me for å hjelpe til fordi eg e ferdige med tingene mine eller snart men eg kjøpte barra ein ting te og ha oppe i ståvå mi. Me hva me foreldrene våras me hva fust på cafe å spiste mat, så gikk vi innnom XXL for å se på nike skor til meg som eg kan ha ute, etter på så gikk vi jo på pandoras å var der i 2 timer eller noe sånn tror eg jaffal. Når vi skulle hjem så kjørte vi bare innom spar kjøp for å kjøpe noe der, men egh kjøpte ingenting for eg spare til påsken så eg kan shoppa. Mammen te Torill hadde kjøpt noe til jobben sin så vi måtte svinge innom der å levere det, eg og Torill så på kjøkken så vi synes hva fine, elsker sånn ser kjøkken fortiden vet ikkje koffer enkeligt. Nå sitter eg er å ser på tv og har nettopp tatt bilder, sener skal eg barra sitta her å ser Paradise Hotel og kose meg !

Duftlys: Mango fra pandoras !

// Jakka: only // Genser: Gina Tricot // Bukse: Cubus //

// Canon 1100d - 50 mm //

Private bilder!

Q: Gjort i dag ?

- Ibbjornsen

My day !

Hej ! 

I dag har jeg vert på skulen i 6 timer, kjenner jeg er lei av skulen. På skulen så hadde me engelsk i første, men det førte til at vi øvde på framføring, vi hadde framføringen i 2 og 6 time så jeg hva i andre og jeg fikk 3 + kunne fått en 4, men det var på grunn av at jeg hadde noen ord jeg ikke viste nesten hva var, jeg hadde om epilepsi. Den 3 timen hadde vi matte der vi gjore ikke så mye, 4 time hva vi på datan å hadde om ungdata å svarte på spørsmål så der gikk hele timen ut, 5 hadde vi en lek å ikke noe andert, men nå sitter jeg å venter på Karita for vi skal ha maraton av fast and fourius nå er vi på 3 så det blir koseligt etter filmen er det rett på tv for å se Paradise Hotel, ååå kjenner jeg er veldigt spent på hvordan 2013 er ! // Canon 1100d - 50 mm //

Private bilder !

Q: Hva har du gjort i dag.

Q: Ser du Paradise Hotel.

- IbbjornsenHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Follow on Bloglovin
  • hits